Over ons

In 2010 nam Rozemarijn van de Sande de praktijk over van Arnout Meijboom. Sindsdien is de praktijk gegroeid en begin 2020 verhuisd naar de huidige praktijklocatie aan de Faunastraat 97-101 in Wormer. Inmiddels bestaat ons hechte team uit 9 mensen. We stellen ons graag aan je voor!

Rozemarijn van de Sande

Huisarts
(BIG nr. 09064914101)

Werkdagen: ma, wo, do

Als eigenaar van de praktijk is Rozemarijn sinds 2009 huisarts. Als zij niet in de praktijk te vinden is dan is zij graag op reis. Ook houdt ze erg van lezen en puzzelen.

Monique Petra

Huisarts
(BIG nr. 49043861301)

Werkdagen: di, vr

Sinds 1999 is Monique huisarts. Naast haar werk in de praktijk is ze werkzaam als docent bij de huisartsopleiding van Amsterdam UMC. Daarnaast geeft ze les aan praktijkassistentes bij DOKH. In haar vrije tijd is zij graag actief met fietsen en creatief met beeldhouwen, keramiek en schilderen bezig.

Erik van de Sande

Basisarts
(BIG nr. 19023659701)

Erik is sinds 1974 huisarts en 40 jaar sportarts geweest. Zijn speciale aandachtsgebied is de sportgeneeskunde en duikgeneeskunde. Hij is zelf reddingsduiker. Voor een groot deel is hij al met pensioen en leest en fotografeert graag.

Annemieke van der Graaf

Praktijkverpleegkundige
(BIG nr. 09018086130)

Werkdag: wo

Als praktijkverpleegkundige is Annemieke graag preventief aan de slag door middel van voorlichting, meedenken en het motiveren bij chronische ziekten. De focus van haar werkzaamheden ligt op diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, stoppen met roken, wondzorg en zorg aan het einde van het leven.

Jikke Voorneman

Praktijkverpleegkundige / POH-S-GGZ
(BIG nr: 39036589130)

Werkdag: ma

Vanuit haar functie als praktijk-verpleegkundige/ POH-S is Jikke bevoegd om zelfstandig spreekuur te houden voor patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten, COPD, astma, ouderen en ernstig zieken. Ze is als verpleegkundige opgeleid in het AMC, met als aandachtsgebied Longziekten en Cardiologie. Daarnaast is ze opgeleid tot psychiatrisch verpleegkundige. Ze werkt in verschillende praktijken als POH-S en POH-GGZ. Op persoonlijk vlak krijgt zij energie van zon, zee en strand.

Dieuwke Hoekstra

Praktijkondersteuner GGZ

Werkdag: ma

Sinds 2014 is Dieuwke werkzaam in de praktijk als praktijkondersteuner GGZ. In haar functie begeleidt zij patiënten met psychische klachten. Zij werkt op maandag. Daarnaast werkt zij in een huisartsenpraktijk in Zaandam.

Priscilla Sargentini

Dokterassistente

Werkdagen: ma, di, do

In de praktijk zorgt Priscilla er als doktersassistente voor dat het op rolletjes loopt. Je treft haar bij de balie en aan de telefoon. Daarnaast is zij moeder van Lente en Liam en houdt zij van wandelen, creatief bezig zijn en gezellige uitjes met gezin en vriendinnen.

Margaret Adrichem

Doktersassistente

Werkdagen: wo, vr

Op woensdag en vrijdag is Margaret de doktersassistente in onze praktijk. Zij doet dit werk al sinds 2005. In haar vrije tijd sport zij graag buiten en wordt ze blij van tuinieren.

Wieteke van de Sande

Praktijkmanager

Wieteke is zelden op de voorgrond, maar zorgt er op de achtergrond als praktijkmanager voor dat alles in de praktijk goed loopt. In haar vrije tijd is zij gek van lezen en schrijven en leert ze Japans.