Huisartsen

Rozemarijn van de Sande
huisarts

In 2010 heeft Rozemarijn de praktijk overgenomen van dokter Arnout Meijboom. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag.

Erik van de Sande
huisarts

Erik doet spreekuur op dinsdagmiddag. Hij is huisarts en sportarts in het Westfries Gasthuis in Hoorn.

Fleur Paulides
huisarts

Per 1 maart 2017 is Fleur werkzaam in de praktijk. Zij is huisarts sinds 2016. Haar vaste werkdag is woensdag.

Doktersassistentes

De assistentes maken afspraken en geven uitslagen door. Zij verrichten medische handelingen, zoals bloed- en urineonderzoek, uitstrijkjes maken, bloeddruk meten, hechtingen verwijderen en oren uitspuiten. Alle medewerkers hebben een beroepsgeheim en werken in overleg met de huisarts.

Priscilla Sargentini
doktersassistente

Prisicilla werkt sinds 1997 in de praktijk. Naast haar werkzaamheden als doktersassistente doet zij in de praktijk de onderzoeken voor astma en COPD (spirometrie). Haar werkdagen zijn maandag en dinsdag.

Margaret Adrichem
doktersassistente

Margaret is doktersassistente sinds 2000. Haar werkdagen zijn woensdag en vrijdag.

Ageeth Dik
doktersassistente

Ageeth werkt vanaf 2010 in de praktijk op donderdagochtend. Hiernaast werkt zij als assistente bij dokter Strootman en op de huisartsenpost in Zaandam.

Praktijkondersteuners

Annemieke van der Graaf
praktijkondersteuner Somatiek (Diabetes, Hypertensie)

Sinds 2013 is Annemieke praktijkondersteuner in onze praktijk. Zij begeleidt en behandelt de patiënten met diabetes, hypertensie en een te hoog cholesterol. Zij werkt op woensdag. Daarnaast werkt zij bij een huisartsenpraktijk in Purmerend en zit zij in het bestuur van de EADV (de beroepsorganisatie voor diabeteszorgverleners).

Dieuwke Hoekstra
praktijkondersteuner GGZ

Dieuwke is praktijkondersteuner GGZ en sinds 2014 werkzaam in onze praktijk. Zij begeleidt patiënten met psychische klachten. Zij werkt op vrijdag. Daarnaast werkt zij in een huisartsenpraktijk in Zaandam.